Transport

Efter snart 50 år på de danske og europæiske landeveje har vi opbygget en stor erfaring i at levere gods efter vores kunders ønsker og behov, vi tror forsat på, at vores koncept med dansk overenskomst og dansk indregistrerede biler. Ved HT kan vi tilbyde en lang række transportløsninger:

  • Transport af hele læs (FTL) og modulvogntog
  • Stykgods (LTL) – Vi henter jeres mindre partier gods og konsoliderer det med andre forsendelser således lastbilerne bliver udnyttet fuldt ud og miljøet bliver belastet mindst muligt!
  • Pakker – Ingen forsendelser er for små
HT Transport lastbiler

Særlige behov

Ved særlige behov klarer vi også det:

  • Kurer – Hvis der ikke er tid til, at vi sender en af vores lastbiler afsted, har vi mulighed for at sende en af vores kurerbiler i stedet.
  • Temperatur styring – Hvis I har et behov for at godset fragtes ved et særligt temperaturinterval.
  • Køl – Noget gods har særlige krav og tåler ikke varme, det klarer vi også med vores kølebiler – vi sikrer at kølekæden ikke bliver brudt!
  • Farligt gods (ADR) – Vi har stor erfaring med håndtering af farligt gods, og har de rette kvalifikationer til at håndtere dette på sikreste vis.
  • Transport af våben og ammunition – Vi er godkendte til at kunne transportere våben og eller ammunition.
  • Sikkerhedsgodkendt fragtagent – HT er sikkerhedsgodkendt af Trafik- Bolig- og Byggestyrelsen og kan derved sikre en hurtig og smidig levering til landets lufthavne – Vi har flere daglige afhentning og leveringer til Københavns- og Billund Lufthavn.
HT Transport kan håndterer dit ADR gods

Godkendelser

Vi har godkendelser og tilladelserne i orden og er klar til at til at fragte deres gods fra A til B.
Ved HT producerer vi langt størstedelen af vores transport selv eller med fast tilknyttede vognmænd, alle vores chauffører kører efter gældende dansk overenskomst.

Alle enheder er udstyret med GPS – så vi altid ved hvor vores enheder og godset befinder sig.

HT Transport ved Billund Lufthavn

National

Vi tilbyder dag til dag-levering i hele Danmark (med undtagelser af ikke bro-faste øer - for eksempel Bornholm, Samsø og Anholt) med og uden lift, til aftalt tid – Vi lader os ikke begrænse af EUR palle mål, skulle dit gods have andre mål, finder vi en løsning på dette!

Se mere under Transport hvilke vejtransport former vi tilbyder eller kontakt os for at høre mere.

Close up af HT Transport trækker

International

Siden 1989 har vi specialiseret os I at servicere området omkring Schweiz og er I dag en af Danmarks førende transportører i transport til og fra Schweiz. Med stor erfaring og ekspertise er vi klar til at hjælpe, om det er en pakke, stykgods eller et helt læs, så kan vi klare opgaven.
Vi har daglige afgange til og fra kontinentet til Danmark vi opererer i følgende områder:

Se mere under Transport hvilke vejtransport former vi tilbyder eller kontakt os for at høre mere.

HT Transport trækker med Østriske bjerge i baggrunden

Emballage styring

Efter aftale kan vi håndtere jeres EUR-paller og fører regnskab med disse.

Vi køber og sælger også godkendte EUR-paller og derved sikre pallernes levetid og pallerne bliver håndteret så bæredygtigt som muligt.

Stakke med paller