Job og karriere

På udkig efter et job hos HT? Så er du havnet det rette sted. Hos HT er vi altid på udkig efter gode kompetente medarbejdere der kan være med til at skabe værdi for vores kunder. HT er en solid velkonsolideret arbejdsplads med velordnede forhold, kantineordning og en uformel omgangstone. Ved HT får du god mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar, samt mulighed for at arbejde sammen med gode engagerede kollegaer.

Uanset om du søger en opslået stilling eller søger uopfordret så vil alle henvendelser altid blive behandlet seriøst.

Arbejdsglæde ved HT Transport

Chauffører

Chauffører kan enten kører fast i Danmark eller grænseoverskridende afhængigt af jobbet. Som chauffør hos HT bliver du fast tilknyttet din egen bil som du kører i og har ansvaret for. Vi tilbyder en afvekslende hverdag hvor du repræsenterer HT ude ved kunderne og vi forventer at du gør dit bedste for at der efterlades et positivt indtryk når ”de orange” har været forbi.
Vi kører med mange forskellige typer gods og det er derfor et krav at du har ADR bevis for at blive chauffør ved HT.
Vi tilbyder gode ansættelsesforhold og løn efter gældende dansk overenskomst.

Losning af HT Trailer i Østrig

Elev

Vi tilbyder forskellige elevpladser, chauffør, administration eller speditør du får muligheden på at uddanne dig i en solid virksomhed, hvor vi går op i din uddannelse og udvikling.

Du vil få en udfordrende og spændende hverdag, hvor du får et stort ansvar fra dag et.

HT Transport lastbil og trailer

Disponent/Speditør

Koordinering af gods i vores disponeringssystem i tæt samarbejde med chauffører, kunder og lager.
Som disponent ved ht arbejder du enten med national transport eller international transport til eller fra området omkring Schweiz.

Til tider en travl hverdag hvor du skal kunne holde hovedet koldt, men også en sjov og afvekslende hverdag hvor ikke en dag er ens.

Disponent ved HT Transport

Lager/terminal

Læsning og losning af biler, ordreekspedition mærkning og container tømning er blot nogle af de arbejdsopgaver vores lager/terminalmedarbejdere udfører. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og i teams for at have succes i dit job på vores lager eller terminal.

Vi arbejde både dag og nat på vores terminal du vil blive fast tilknyttet enten dag-eller nathold.

Losning af container ved HT Billund

Administration

Som kontorassistent arbejdes der blandt andet indenfor økonomi og bogholderi, der er tale om både fasteopgaver såvel som adhoc opgaver og du er med til at samle de løse ender der måtte opstå for at vi sammen kan lykkedes med vores mål.

Du bliver del af et rutineret team som er klar til at tage godt imod dig

Bliv administrativ medarbejder ved HT Transport

Mekaniker

Du vil have base i Grindsted på vores servicecenter hvor vores eget materiel bliver serviceret. Vi har blandt andet Scania, Volvo og Mercedes i vores flåde udover egne trailere.

Så har du skruet hænderne rigtigt på kunne dette være det rette sted for dig

Job som mekaniker ved HT Servicecenter i Grindsted

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager altid gerne henvendelser fra personer som ønsker ansættelse ved HT, så selvom vi pt. ikke har et opslag på siden, er du meget velkommen til at kontakte os.

Chaufførhåndbog